Search
Start typing to search...

Bevételi pénztárbizonylat (nyugta) funkció

Author:

Amennyiben bevételi pénztárbizonylatot szeretnénk kiállítani, úgy a Törzsadatok / Bevételi pénztárbizonylat tömb oldalon hozzunk létre egy Nyugtatömböt.


Töltsük ki a Nyugtára vonatkozó adatokat, majd nyomjuk meg a Mentés gombot.


Bevételi pénztárbizonylatot csak abban az esetben tudunk kiállítani egy számláról, ha a fizetési mód oldalon az adott fizetési módhoz bejelölésre kerül a Pénztári befizetés jelölőnégyzet.


A számla lista oldalon a NINCS FIZETVE linkre kattintva kezdeményezhetjük a Bevételi pénztárbizonylat (nyugta) készítését.


A Fizetés adatai oldalon a Mentés és nyugta készítése gomb megnyomása után a Nyugta készítés oldalra navigál a rendszer.


A Nyugta készítés oldalon létrehozható a nyugta a befizetés adatai alapján, amelyet előtölt a rendszer. Amennyiben kerekítés szükséges a pénztári befizetéshez, akkor az külön soron megjelenítésre kerül.


A Nyomtatás gomb megnyomásával létrejön a nyugta, amely a számlához hasonlóan letölthető az adott linkről.


A nyugtakép az alábbi pénztári befizetési adatokat tartalmazza:


Bevételi pénztárbizonylat lista

A Bevételi pénztárbizonylat lista oldalon érhető el a korábban létrehozott pénztárbizonylatok listája. A listán a pénztárbizonylatok következő adatai láthatóak a táblázatban: Nyugtabizonylat sorszáma, Nyugtakiállítás dátuma, Összeg, Pénznem, Kiállító neve, Pénztáros és Befizető neve.

Article content