Search
Kezd el gépelni...

Céges fiók beállítások

Author:

A Beállítások / Céges fiók oldalon a cég adatai láthatók és módosíthatók, amelyek a cégregisztráció során megadásra kerültek a rendszerben.

Cég adatai

A „Szerkesztés” link segítségével módosíthatja a regisztrációkor megadott cégadatokat.

FIGYELEM: ahhoz, hogy a megváltozott székhelyadatok a kiállított számlán is szerepeljenek, ahhoz a módosításokat szintén el kell végezni a „Törzsadatok / Telephelyek” oldalon.

Cégforma

A cégregisztráció során a cégforma egy legördülő listából kiválasztható. Amennyiben ez a mező nem megfelelően vagy egyáltalán nem került beállításra, akkor utólag is megadható, módosítható a „Szerkesztés linkre kattintva.

KATA Kisadózó

Beállítható, hogy a cég kisadózó.


Figyelem: amennyiben bejelöli, hogy a kisadózók tételes adója (KATA) szerinti adózó, úgy a számlán feltüntetésre kerül a „Kisadózó” szövegezés.

Cég elérhetőségei

Ha a cég elérhetőségei mezők (Telefon, E-mail cím, Web) kitöltésre kerülnek, úgy azok a számlán a cég neve és címe alatt megjelennek.

Számlázási adatok

Amennyiben a regisztrált cég számlázási és előfizetési címe eltér egymástól, úgy lehetőség van a számlázási adatok módosítására.

A cég számlázási adatai a „Beállítások / Céges fiók oldalon a Számlázási adatok blokkban találhatók. Amennyiben a Cég adatai részben megadott címtől eltérő számlázási adatokat szeretne megadni, úgy kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal e-mailen: support@billzone.eu. Itt megadhatja írásban pontosan az új számlázási címet, amelyet ügyfélszolgálatunk feldolgozás után a rendszerben Önnek is láthatóvá tesz a Számlázási adatok blokkban.

Logó a számlaképen

Logó feltöltése - Lehetőség van céges logó feltöltésére a „Logó feltöltése” link segítségével.


A rendszerben a következő logó méretek elfogadottak: 217x85 px nagyságú, illetve a jobb minőségért a 434x170 px méretű logók feltöltése engedélyezett. A kép-formátumok közül a .jpg, .png illetve a .bmp a megengedett.

Figyelem: a feltölteni kívánt logó háttere fehér legyen, ne átlátszó.

Számlaletöltő oldal egyedi testre szabása

A számlaletöltő oldalon lehetőség van a céghez tartozóan egyedi üzenet megjelenítésére az Számlaletöltő oldal egyedi szövegezése blokkban, továbbá a cég egyedi logójának feltüntetésére. A számlaletöltő oldal egyedi megjelenési elemeinek bekapcsolása és szerkesztése a „Szerkesztés” link segítségével történik.

Kapcsolattartási adatok

A „Szerkesztés” link segítségével módosíthatja a regisztrációkor megadott kapcsolattartási adatokat.

Letöltések

A 23/2014. (VI.30.) NGM-rendelet értelmében minden adóalany köteles bejelenteni az adóhatósághoz az általa használt számlázóprogramot.

Lehetőség van nyomtatvány letöltésére a „NAV bejelentő letöltése” link segítségével.

A letöltött xml fájl tartalmazza:

  • az online számlázó rendszer nevét és elérhetőségét;
  • az online számlázási szolgáltatást nyújtó nevét, adószámát;
  • az online számlázási szolgáltatás igénybevételének kezdő időpontját;

Article content