Search
Kezd el gépelni...

Számlakiküldés

Author:

A számla létrehozás oldalon lehetőség van megadni a vevő e-mail címét a Partner e-mail címe(i) mezőbe. Több e-mail cím esetén a címeket vessző és szóköz vagy pontosvessző és szóközzel kell elválasztani. Pl.: support@billzone.eu; noreply@billzone.eu

A rendszer az itt megadott e-mail cím(ek)re küldi el a számlaértesítő levelet, amely segítségével a vevő a számára kiállított számlát letöltheti. 

Számlaértesítő levél újraküldése

A számlákhoz tartozó számlaértesítő levél újraküldhető a Számlák / Számlák kezelése oldalon. A sor elején található jelölő négyzet bepipálásával kiválasztható, hogy mely számlák számlaértesítőjét szeretnénk újraküldeni, majd nyomjuk meg az Értesítő újraküldése gombot.


Újraküldéskor a Számla kézbesítés állapota oszlopba megjelenik az újraküldés állapota:

  • újraküldés sikertelen (piros)
  • újraküldés sikeres (zöld)


Amennyiben az eredetitől eltérő e-mail címre szeretnénk a számlaértesítőt kiküldeni, úgy abban az esetben rögzített vevőnél előbb a Törzsadatok / Partnerek oldalon kell módosítani a vevőhöz tartozó e-mail címet, majd újraküldeni a számlaértesítőt.

Számlaértesítő újraküldése eltérő email címre

A számlákhoz tartozó számlaértesítő levél elküldhető a számla létrehozásakor megadott e-mail címtől eltérő e-mail címre. Ezt a Számla adatok oldalon a „Számlaértesítő újraküldése eltérő email címre mező kitöltésével és az Újraküldés gomb megnyomásával lehet megtenni.

Számla kézbesítési állapota

A kiállított és kiküldött számlák befogadási státusza a Számlák / Számlák kezelése oldalon a számlalistában, valamint a Számla adatok oldalon egyaránt megtekinthető. A számla kézbesítési állapotára vonatkozó információk az alábbiak lehetnek:

  • Kézbesítő üzenet nincs elküldve
  • Kézbesítő üzenet elküldve
  • Kézbesítő üzenetet megtekintették
  • Kézbesítve (Számlát letöltötték)

- Számla kézbesítési állapotára vonatkozó információ a Számlák / Számlák kezelése oldalon a számlalistában:

- Számla kézbesítési állapotára vonatkozó információ a Számla adatok oldalon:

A Házirend beállítások oldalon engedélyezhető a „Számlaértesítő levél státusz változásáról értesítés” kérése levélben.

Article content