Search
Kezd el gépelni...

Önszámlázó modul

Author:

Önszámlázásnak nevezzük azt a számlázási módot, ha a számlát a termék beszerzője vagy a szolgáltatást igénybevevője állítja ki adott ügyletről.

A Billzone.eu számlázó rendszer Önszámlázó modul szolgáltatás API hívással kezdeményezhető. Az API hívás során az Önszámlázó cég („nagy cég”) a saját API tokenjével (biztonsági azonosító) és a „kis cégek” önszámlázó API tokenjével (biztonsági azonosító) hívja meg a Billzone.eu interfészt és állít ki az önszámlázás hatályos jogszabályi előírásainak megfelelő számlát.

Az Integrációk / Önszámlázás fül alatt a céghez tartozó Önszámlázás beállításokat tekintheti meg, valamint kezdeményezheti módosításukat.

Az Önszámlázás beállítások módosításához kattintson a „Szerkesztés” gombra.

Az Önszámlázás beállítások oldalon a következő beállítások végezhetők el:

  • Önszámlázás integráció engedélyezése - Engedélyezze ezt az opciót, ha szeretné, hogy interfészen keresztül egy önszámlázó cég számlát állíthasson ki az Ön cége nevében a saját maga részére.
  • Önszámlázás biztonsági azonosító - A Billzone.eu által generált biztonsági azonosító, melyet az interfészen történő kommunikáció során kell megadni.
  • Engedélyezett IP-cím(ek) önszámlázáshoz- A Billzone.eu interfészéhez csak az itt megadott IP-című gép(ek)ről lehet csatlakozni. Több IP-esetén a címeket pontosvesszővel kell elválasztani.
  • IP cím ellenőrzésének kikapcsolása önszámlázáskor- Amennyiben interfész használat esetében fel szeretné függeszteni az IP cím ellenőrzést, engedélyezze ezt az opciót.

Fontos: Önszámlázás integráció engedélyezésével jóváhagyásra kerül, hogy az önszámlázó vevő cég önszámlát állíthat ki az érintett cég nevében (a cégek közt fennálló szerződéses megbízás alapján).

Önszámlázás funkciónkról bővebben: https://blog.billzone.eu/2020/03/10/onszamlazas-funkcio

Article content