Search
Kezd el gépelni...

Bevételi pénztárbizonylat funkció

Author:

Amennyiben bevételi pénztárbizonylatot szeretnénk kiállítani, úgy a Törzsadatok / Bevételi pénztárbizonylat tömb oldalon hozzunk létre egy bevételi pénztárbizonylatot tömböt.

Töltsük ki a bevételi pénztárbizonylat tömbre vonatkozó adatokat, majd nyomjuk meg a Mentés gombot.

Bevételi pénztárbizonylatot csak abban az esetben tudunk kiállítani egy számláról, ha a fizetési mód oldalon az adott fizetési módhoz bejelölésre kerül a Pénztári befizetés jelölőnégyzet.

A számla lista oldalon a NINCS FIZETVE linkre kattintva kezdeményezhetjük a Bevételi pénztárbizonylat készítését.


A Fizetés adatai oldalon a Mentés és nyugta készítése gomb megnyomása után a Bevételi pénztárbizonylat készítés oldalra navigál a rendszer.


Bevételi pénztárbizonylat készítése oldalon oldalon létrehozható a bevételi pénztárbizonylat a befizetés adatai alapján, amelyet előtölt a rendszer. Amennyiben kerekítés szükséges a pénztári befizetéshez, akkor az külön soron megjelenítésre kerül.


A Nyomtatás gomb megnyomásával létrejön a bevételi pénztárbizonylat, amely a számlához hasonlóan letölthető az adott linkről.


A bevételi pénztárbizonylat az alábbi pénztári befizetési adatokat tartalmazza:


Bevételi pénztárbizonylat lista

A Számlák / Bevételi pénztárbizonylat lista oldalon érhető el a korábban létrehozott bevételi pénztárbizonylatok listája. A listán a bevételi pénztárbizonylatok következő adatai láthatóak a táblázatban: 

Article content