Search
Kezd el gépelni...

Belépés

Author:

A rendszerbe történő belépést a Billzone.eu főoldalon a „Belépés” gomb megnyomásával kezdeményezheti.

A korábbi regisztráció alapján a belépés történhet egyedi azonosítás (felhasználónév, jelszó) útján vagy OpenID szolgáltatón keresztül.

A rendszerbe történő többszöri sikertelen bejelentkezési kísérletet (5 próbálkozás) követően letiltásra kerül a felhasználó IP címe 3 órára.

Az azonnali IP cím feloldáshoz kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a support@billzone.eu e-mailen keresztül.


A rendszerben annak megfelelően, hogy van-e már a felhasználói fiókhoz rendelt cég regisztrálva, kétféleképpen történhet a belépés:

  • Céges kapcsolat nélküli belépés
  • Céges kapcsolattal történő belépés

Céges kapcsolat nélküli belépés

Amennyiben nem rendelkezik még céges kapcsolattal, azaz a felhasználói fiókja nincsen hozzárendelve egyetlen, a rendszerben regisztrált céghez sem, és úgy lépett be a rendszerbe, akkor a rendszer a „Felhasználó fiók adatai” oldalra navigálja, ahol új cég regisztrálását kezdeményezheti (amelynek lépéseit elolvashatja a Cégregisztráció pontban).


Céges kapcsolattal történő belépés

Amennyiben felhasználói fiókja egy vagy több céghez már hozzá van rendelve, úgy a rendszer a „Fokozott biztonságú belépés” oldalra navigál, ahol meg kell adnunk a belépéshez szükséges egyszer használatos jelszavunkat. A jelszó arra az e-mail címre kerül kiküldésre, amelyet a „Felhasználói fiók regisztrációja” során megadtunk, továbbá a rendszer kiírja, hogy a fokozott biztonságú kód melyik Ön által megadott e-mail címére kerül kiküldésre.


Rendszerüzenetek a Belépés panelen

Az üzemeltető által fontos közléssel bíró rendszerüzenetek a Belépés panelen jelennek meg, így azonnal elolvashatóak a lényeges és sürgős információk.

Ügyfélszolgálati bejelentő lap a Belépés panelen

Megteheti bejelentését ügyfélszolgálatunk részére az „Ügyfélszolgálati bejelentő űrlap kitöltésével!

Az űrlap eléréséhez kattintson a Segítség / Online Ügyfélszolgálat menüre, valamint töltse ki a következő adatokat (a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező):


Az „Elküld” gomb megnyomása után a rendszer a Belépés oldalra irányítja, ahol tájékoztatva van a felhasználó, hogy sikeresen megtette a bejelentését.

Article content