Search
Start typing to search...

Kiadási pénztárbizonylat funkció

Author:

Amennyiben kiadási pénztárbizonylatot szeretnénk kiállítani, úgy a Törzsadatok / Kiadási pénztárbizonylat tömb oldalon hozzunk létre egy Nyugtatömböt.


Töltsük ki a Nyugtára vonatkozó adatokat, majd nyomjuk meg a Mentés gombot.


Kiadási pénztárbizonylatot csak abban az esetben tudunk kiállítani egy bejövő számláról, ha a Bejövő számla adatai oldalon bejelölésre, majd mentésre kerül az Igazolom, hogy a számla kifizetése megtörtént jelölőnégyzet.


A Bejövő számla adatai oldalon a Bizonylat létrehozása link megnyomása után a Kiadási pénztárbizonylat készítés oldalra navigál a rendszer.


A Kiadási pénztárbizonylat készítése oldalon létrehozható a nyugta a befizetés adatai alapján, amelyet előtölt a rendszer. Amennyiben kerekítés szükséges a pénztári befizetéshez, akkor az külön soron megjelenítésre kerül.


A Nyomtatás gomb megnyomásával létrejön a kiadási pénztárbizonylat, amely a számlához hasonlóan letölthető az adott linkről.


A kiadási pénztárbizonylat az alábbi pénztári befizetési adatokat tartalmazza:


Kiadási pénztárbizonylat lista

A Kiadási pénztárbizonylat lista oldalon érhető el a korábban létrehozott kiadási pénztárbizonylatok listája. A listán a pénztárbizonylatok következő adatai láthatóak a táblázatban: Bizonylat sorszáma, Kiállítás dátuma, Összeg, Pénznem, Kiállító neve, Pénztáros és Kifizetést átvevő.

Article content