Search
Kezd el gépelni...

Egyenleg statisztikák

Author:

A „Statisztikák / Egyenleg statisztikák” oldalon lehetőség van a rendszerbe rögzített kimenő és bejövő számlák pénzforgalmi egyenlegének kimutatására.


A grafikonon csak azok a számlák jelennek meg, amelyeknek a kiállítás/feltöltés során kitöltésre került a Fizetési határidő, vagy („Kizárólag a fizetett számlák mutatása” szűrőtől függően) már Fizetett státuszú és a Fizetési dátum rögzítve lett.

Az adatokat a grafikon másfél évnél tágabb intervallumra ÉVES, egyébként HAVI bontásban jeleníti meg.

A grafikonon található kis pöttyök egér rávitelre megjelenítik az adott hónap/évre vonatkozó bevétel, kiadás, illetve azok összesítését.


Az Összesítés a szűrt időszakra vonatkozóan csempén a bevételi számlák összege, a kiadási számlák összege és ezek összesítésének értéke jelennek meg.


Egyenleg statisztikák szűrő

Az alábbi adatok megadásával szűkíthető a grafikonon megjelenő számlák halmaza:

  • Dátum, -tól: Dátum, -ig: - A megadott nap 0 óra 0 perctől a megadott nap 0 óra 0 percig szűr, azaz a -tól nap még benne van az időintervallumban, az -ig nap azonban már nincs.
  • Pénznem
  • Nettó összegek megjelenítése - A grafikonon megjelenő összegek nettó értékének megjelenítése. Ha a jelölőnégyzet NINCS bekapcsolva, akkor bruttó összegek jelennek meg.
  • Kizárólag fizetett számlák mutatása - A számlák alapvetően a fizetési határidő alapján kerülnek megjelenítésre. Amennyiben a jelölőnégyzet bekapcsolásra kerül, akkor a grafikon kizárólag a fizetett számlákat mutatja (a valós fizetési időponttal).Article content