Search
Kezd el gépelni...

Bejövő számlák listája

Author:

A Számlák / Bejövő számlák oldalon található táblázatban a korábban kiállított számlák listája található. Az oldalon található szűrő segítségével tetszés szerint leszűrhetünk és listázhatjuk számláinkat.


A bejövő számlák oldalán a jobb felső sarokban található a lapozó funkció, mely segítségével el lehet navigálni a megfelelő oldalra.

Bejövő számla letöltése

A Számlák / Bejövő számlák listában található számlák letölthetők egyesével vagy akár csoportosan is. A sor elején található jelölő négyzet bepipálásával kiválasztható, hogy mely számlákat szeretnénk letölteni, majd nyomjuk meg a Letöltés gombot.


Bejövő számla törlése

A Számlák / Bejövő számlák listában található számlák törölhetők egyesével vagy akár csoportosan is. A sor elején található jelölő négyzet bepipálásával kiválasztható, hogy mely számlákat szeretnénk törölni, majd nyomjuk meg a Törlés gombot.


Fizetési információk rögzítése

A Számlák / Bejövő számlák listában információ található a számlák kiegyenlítésére vonatkozóan. A rendszerben lehetőség van a bejövő számlák fizetési információinak rögzítésére.

A sorszámra kattintva a „Számlák / Bejövő számlák / Bejövő számla adatai” oldalon lehetőség van a számlát Fizetett státuszba tenni az Igazolom, hogy a számla kifizetése megtörtént jelölőnégyzet bekapcsolásával.


A Mentés gombra kattintva rögzítésre kerül a fizetés.


Bejövő számla fizetési dátumának szerkesztése

A Számlák / Bejövő számlák listában a Fizetve linkre kattintva a Kifizetés dátuma szerkeszthető a „Bejövő számla adatai” oldalon.


A Mentés gombra kattintva a módosított dátummal kerül rögzítésre a fizetés.


A befizetés adatai alapján kiadási pénztárbizonylat hozható létre. A bizonylat létrehozásáról bővebben a Kiadási pénztárbizonylat funkció részben olvashat.

Article content