Search
Start typing to search...

Önszámlázás beállítások

Author:

A Beállítások / Önszámlázás beállítások fül alatt a céghez tartozó Önszámlázás beállításokat tekintheti meg, valamint kezdeményezheti módosításukat.


Az Önszámlázás beállítások módosításához kattintson az “Önszámlázás beállítások szerkesztése” linkre.

Az Önszámlázás beállítások szerkesztése oldalon a következő beállítások végezhetők el:

  • Önszámlázásintegráció engedélyezése - Engedélyezze ezt az opciót, ha szeretné, hogy interfészen keresztül egy (nagy) cég Önrészre állíthasson ki számlát az Ön cége nevében.
  • Önszámlázásbiztonsági azonosító - A Billzone.eu által generált biztonsági azonosító, melyet az interfészen történő kommunikáció során kell megadni.
  • Engedélyezett IP-cím(ek) önszámlázáshoz- A Billzone.eu interfészéhez csak az itt megadott IP-című gép(ek)ről lehet csatlakozni. Több IP-esetén a címeket pontosvesszővel kell elválasztani.
  • IP cím ellenőrzésének kikapcsolása önszámlázáskor- Amennyiben interfész használat esetében fel szeretné függeszteni az IP cím ellenőrzést, engedélyezze ezt az opciót.

Fontos: Önszámlázás integráció engedélyezésével jóváhagyásra kerül, hogy az önszámlázó vevő cég önszámlát állíthat ki az érintett cég nevében (a cégek közt fennálló szerződéses megbízás alapján).

Article content